Proiectant autorizat instalaţii pentru securitatea la incendiu

Proiectarea instalaţiilor de securitate la incendiu, precum cele de limitare şi stingere, sau de detectare şi semnalizare, se face de către proiectanţi autorizaţi în cadrul unor companii de proiectare autorizate sau ca şi persoane fizice autorizate.

Instalaţiile de hidranţi interiori, hidranţi exteriori, sprinklere, stingere cu alte substanţe decât apa, detecţie şi semnalizare nu se pot proiecta decât de proiectanţi autorizaţi.

Autorizarea se face de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu pe baza unei documentaţii şi dacă se face dovada existenţei de personal autorizat ca şi proiectant incendiu, ca urmare a desfăşurării unor cursuri de profil. Cursurile se încheie cu un examen de absolvire.

Dacă sunteţi în căutarea unui proiectant autorizat pentru securitatea la incendiu atunci sunaţi la 0764 701 500 sau trimite-ţi email la contact@idealproiect.com .

Proiectarea fără autorizare este ilegală şi se pedepseşte penal.

Autorizarea se face în conformitate cu prevederile art. 51 alin.2 din legea nr.307 – privind apărarea împotriva incendiilor. Scopul aceste proceduri este acela de a creşte calitatea, gradul de pregătire şi profesionalism al companiilor implicate în desfăşurarea de servicii privind securitatea la incendiu.

detali mai multe pe idealproiect.com .

Puteţi găsi un proiectant autorizat pentru instalaţii ce ţin de securitatea la incendiu chiar aici.